Ilma-vesilämpöpumppu | Turku, Lieto ja Pöytyä + Espoo ja pk-seutu

Ilma-vesilämpöpumppu sopii erityisen hyvin vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään yhdistettynä

Ilma-vesilämpöpumpun toimintaperiaate vastaa ilmalämpöpumpun toimintaa sillä erotuksella, että ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämmön ulkoilmasta veteen. Tästä syystä ilma-vesilämpöpumppu soveltuu erityisen hyvin vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään liitettynä. Ilma-vesilämpöpumpun lämmittämää vettä voidaan mahdollisuuksien mukaan hyödyntää myös käyttövesijärjestelmän tueksi. Ilma-vesilämpöpumpulla päästään korkeampiin säästöihin kuin ilmalämpöpumpulla.

Estía- ilma-vesilämpöpumppujärjestelmällä luokkansa paras COP

"Toshiban Estia ilmasta veteen lämpöpumppu" esite (pdf) »

BOSCH esite (pdf) »

Estía- ilma-vesilämpöpumppujärjestelmällä on luokkansa paras lämpösuhteen suorituskerroin (COP), joten se tuottaa enemmän lämpöenergiaa pienemmällä virrankulutuksella. Estía käyttää korkealaatuisia komponentteja ja materiaaleja, jotka vaikuttavat kokonaissäästöihin ja virrankulutukseen.

Toshiban kehittyneen invertterikompressorin avulla Estía- ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä tuottaa lämpöä vain tarvittavan määrän. Näin sähköä kuluu vain pienin tarvittava määrä.

Myös kuuman veden lämpötila on optimoitu Toshiban kehittyneen ohjausjärjestelmän avulla, riippuen ulkoilman lämpötilasta. Jos ulkona on lämpimämpää, ilma-vesijärjestelmät tuottavat vähemmän kuumaa vettä, koska sisäilmaa ei tarvitse lämmittää niin paljon. Sama hallintalogiikka ennakoi kasvavan lämmön tarpeen. Tämä kokonaislämpötilan hallinta tarjoaa parhaan mahdollisen mukavuuden. Kaikella tällä säästämisellä on positiivinen vaikutus henkilökohtaiseen sähkölaskuusi ja koko yhteisöön, koska se vähentää ilmakehän CO2-päästöjä.

Kiinnostuitko ilma-vesilämpöpumpusta?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.