Ilmalämpöpumppu Turku, Espoo – laadukkaat ratkaisut

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä kiinteistön jäähdytys- ja lämmityskuluihin.  

Ilmalämpöpumput alueella Turku ja Varsinais-Suomi sekä Espoo ja pk-seutu. Lue lisää Toshiba-ilmalämpöpumpuista tästä (pdf) »

Valikoimamme Mitsubishi-ilmalämpöpumput 
SF-sarja (pdf) »
FH-sarja (pdf) » 
EF-designmallit (pdf) »  

Lue lisää Hitachi-ilmalämpöpumpuista tästä (pdf) »

Lue lisää Bosch-ilmalämpöpumpuista tästä (pdf) »

TJJ-Tekniikka Oy myy ja asentaa myös ilmalämpöpumppuja. Vuonna 2015 tammikuussa tuli 2000:s ilmalämpöpumppu asennettua, joten erilaisia asennuskohteita on tullut paljon vastaan. Ilmalämpöpumput ottavat energiaa ulkoilmasta ja siirtävät sitä sisälle. Ilmalämpöpumpulla voi myös jäähdyttää ja yleinen käsitys on, että jäähdytys on kallista, joka ei pidä paikkansa, johtuen sisä- ja ulkoilman pienestä lämpötila erosta ja ilmalämpöpumpun hyvästä hyötysuhteesta. Ilmalämpöpumppujen suodattimet myös puhdistavat ja raikastavat sisäilmaa, joten ilmalämpöpumpussa olevat suodattimet kannattaa puhdistaa aika ajoin.

Myös ilmalämpöpumpuissa on eroja, joten kannattaa antaa ammattilaisen katsoa millaisesta ilmalämpöpumpusta saadaan paras hyöty. Meillä TJJ-Tekniikka Oy:ssä on käytössä monia tietokoneohjelmia, joilla voimme laskea ilmalämpöpumpuista saadut säästöt.

Ilmalämpöpumppu Turku, Espoo – luotettavat ja varmatoimiset laitteet

Yleensä ilmalämpöpumppuihin on jo tehtaalla laitettu merkintä, joka kertoo onko kyseinen pumppu suunniteltu Pohjolan oloihin ja jollei ole, niin niillä ilmalämpöpumpuilla voidaan vain viilentää täällä Suomessa. Ilmalämpöpumppuun löytyy paljon eri teholuokkia, joten myös isoon halliin löytyy varmasti sopiva laite.
Ilmalämpöpumpuille saa myös ohjaimia, jolloin toimintoja voi muutella omalla puhelimella, jolloin esimerkiksi loma-asunnolla olevaa ilmalämpöpumppua voidaan säädellä kotoa käsin.

Maahantuojat ja tehtaat, jotka toimittavat ilmalämpöpumppujamme järjestävät usein koulutuksia, jotka ovat erityisen tärkeitä, jotta ilmalämpöpumppujemme päivitykset ym. tulevat tietoomme. Me TJJ-Tekniikka Oy:ssä olemme erittäin ylpeitä ilmalämpöpumpuistamme joita myymme, sillä olemme saaneet parhaat merkit valikoimiimme. Ilmalämpöpumpuilta joita asennamme, vaadimme myös asennuksen helppoutta, ja myös sallitut putkimatkat ja korkeuserot ovat tärkeitä kriteereitä ilmalämpöpumppuihimme, sekä myös hiljaisuus on tärkeä ominaisuus jota vaadimme ilmalämpöpumpulta. Ilmalämpöpumppujen hankkineet asiakkaat ostavat yleensä toisen laitteen, joko autotalliin tai loma-asunnolleen, joten se kertoo jotain ilmalämpöpumpustamme.

Ilmalämpöpumppu on helppo ratkaisu rakennuksen lämmitys- ja jäähdytystarpeeseen. Ilmalämpöpumppu rakentuu sisä- ja ulkoyksiköstä sekä kompressorista. Kun pumpulla lämmitetään, siirretään ulkoilman lämpöenergiaa sisäilmaan. Jäähdyttäessä toiminto tapahtuu päinvastoin. Ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti omakotitaloihin, rivitaloihin, mökille ja toimistolle. Myymme, asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput Kyrön, Pöytyän, Tarvasjoen, Turun ja koko Varsinais-Suomen alueilla.

Teemme ilmalämpöpumpun asennuksen lisäksi myös kaikki siihen liittyvät säätötyöt ja opastamme sen käytössä. Palvelemme sinua myöhemmin myös mahdollisissa ilmalämpöpumpun huoltoon liittyvissä tehtävissä.

Ilmalämpöpumpun toimintaperiaate lyhyesti

Ilmalämpöpumpun kompressori kierrättää sisä- ja ulkoyksikön välillä kylmäainetta. Kylmäaineen kierrättäminen aiheuttaa paineen, jonka seurauksena kylmäaine höyrystyy ulkoyksikössä ja sitoo itseensä lämpöenergiaa. Sen jälkeen kylmäaine kuljettaa sitomansa lämpöenergian sisäyksikölle, jolloin kylmäaine nesteytyy ja luovuttaa kuljettamansa lämpöenergian sisäilmaan. Kompressori kuluttaa vain noin viidenneksen sähköenergiaa prosessin pyörittämiseen verrattuna siihen, kuinka paljon pumppu tuottaa lämpöenergiana takaisin. 

Ilmalämpöpumppu Turku, Espoo – kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.