Lämpöpumppu Turku

Lämpöpumppu Turku, laadukkaasti. TJJ-Tekniikka Oy on lämpöpumppuja asentava liike Varsinais-Suomessa. Toimenkuvaamme kuuluu lähes kaikki lämpöpumppuihin liittyvä myynti ja asennus, sekä mahdolliset huoltotyöt. Lämpöpumput tänä päivänä sisältävät hienoa tekniikkaa, joten jatkuva maahantuojien järjestämä koulutus on välttämätöntä, jotta osataan suositella oikeaa lämpöpumppua oikeaan paikkaan.

Lämpöpumppujen valintaan ei saa ensisijaisesti vaikuttaa hinta, sillä lämpöpumppu on pitkäikäinen laite, joten oikea pumppu oikeaan paikkaan. Lämpöpumpuista saa erittäin halpaa energiaa, jota hyödynnetään esim. kiinteistöjen lämmityksessä, että jäähdytyksessä.

Ensimmäinen lämpöpumppu tehtiin yli sata vuotta sitten. Suomessa jo 70-luvulla alkoi yleistyä lämpöpumput, jolloin myös tänne Suomeen alkoi rantautua erilaisia lämpöpumppuja, jotka eivät kuitenkaan toimineet täällä Pohjolassa. Lämpöpumpun maine meni siinä rytäkässä ja uusi buumi alkoi 90-luvulla ja siitä lähtien lämpöpumpuista on kysyntä myös meillä TJJ-Tekniikka Oy:ssä riittänyt.

Lämpöpumppu Turku – varmatoimiset laitteet

Lämpöpumpussa, joka on tarkoitettu Pohjolaan on yleensä siitä kertova merkintä, sekä lämpöpumpusta löytyy myös hyötysuhteesta kertova luku, josta voi laskea esim. vuotuiset säästöt. Lämpöpumpuilta vaaditaan myös käytön helppoutta, joka on myös tärkeä kriteeri lämpöpumppujemme valinnassa.

Lämpöpumppu Turku - Ota yhteyttä.

TJJ-Tekniikkalta saat oikeat lämpöpumput oikeaan paikkaan.