Maalämpöpumppu Turku, Espoo – varmatoimiset ratkaisut

Maalämpöpumppu hyödyntää maaperään sitoutunutta lämpöenergiaa. 

Maalämpöpumppu Turku & Espoo – TJJ-Tekniikka Oy myy ja asentaa maalämpöpumput Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa sekä Uudellemaalla. Maalämpöpumpun valinnassa on syytä käyttää maalämpöpumppu tehtaan laskentaohjelmaa, joka kertoo kuinka suurta maalämpöpumppua suosittelemme asiakkaalle. Jos lämmittää liian suurella maalämpöpumpulla, niin pienet käyntijaksot pienentävät maalämpöpumppujen käyttöikää.

Oikeanlaisen maalämpöpumpun valinta ja osaava asennus

Maalämpöpumput ottavat energiaa joko maasta tai vedestä. Myös jäähdytyksen voi liittää maalämpöpumppuihin, jolloin keruupiirin neste kierrätetään rakennuksen sisällä olevan puhaltimen kautta takaisin maalämpöpumppuun. Kaikki toimittamamme maalämpöpumput asennamme itse, sillä hyvät hyötysuhteet tehdään pannuhuoneessa. Hyvästäkin maalämpöpumpusta saa huonon putkittamalla laitteen väärin.

Maalämpöpumppujen kovin kilpailija on myös TJJ-Tekniikassa myytävät ilmasta-veteen lämpöpumput, joiden suosio kasvaa koko ajan. Myös myymiemme maalämpöpumppujen kilpailu on kovaa ja uusia malleja tulee koko ajan, mikä vaatii maalämpöpumppujemme asentajilta jatkuvaa koulutusta. Maalämpöpumpussa tärkeä kriteeri on myös sen tuottama ääni, sillä maalämpöpumpuissa oleva kompressorin ääni ei saa kantautua asuintiloihin, eli hyvin eristetyillä maalämpöpumpuilla saa tyytyväisiä asiakkaita.

Muista kotitalousvähennys ja energia-avustus

Maalämpöpumpuistamme kiinnostuneille asiakkaillemme kerromme myös energia-avustuksesta ja kotitalousvähennyksestä, jotka pienentävät laitteen todellista hankintahintaa ja samalla kannattaa harkita maalämpöpumppuihimme saatavaa rahoitusta.

Maalämpöpumpuille tyypilliset asennuskohteet ovat suuret omakotitalot tai muut suuret kiinteistöt, joissa on vesikiertoinen lämmitys ja joista saa maalämpöpumpuilta parhaan hyödyn. Tänä päivänä maalämpöpumpuista saadaan jo noin neljän kertoimella energiaa, joka ei hyydy kovillakaan pakkasilla, jos maalämpöpumpulta lähtevä keruupiiri on mitoitettu oikein. Eli maalämpöpumpulla onnellinen asiakas tekee rahaa ja säästää luontoa.

Katso tästä Bosch maalämpöpumput (pdf) 

Maalämpöpumppu Turku – asennus- ja huoltopalvelut samalta tarjoajalta

Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Meiltä saat kaikki maalämpöpumpun asennukseen liittyvät palvelut, säädöt ja käyttöopastuksen samalla kertaa. Teemme myöhemmin myös mahdolliset maalämpöpumppuusi liittyvät huoltotoimenpiteet.

Maalämpöpumppu Turku, Espoo – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.