Ilma-vesilämpöpumpun asennus ja huolto Turussa ja Varsinais-Suomessa

Yhteystiedot

Ilma-vesilämpöpumpun toimintaperiaate vastaa ilmalämpöpumpun toimintaa sillä erotuksella, että ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämmön ulkoilmasta veteen. Tästä syystä ilma-vesilämpöpumppu soveltuu erityisen hyvin vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään liitettynä. Ilma-vesilämpöpumpun lämmittämää vettä voidaan mahdollisuuksien mukaan hyödyntää myös käyttövesijärjestelmän tueksi. Ilma-vesilämpöpumpulla päästään korkeampiin säästöihin kuin ilmalämpöpumpulla. Me hoidamme ilma-vesilämpöpumput Liedossa, Turussa sekä laajemmalla alueella pääkaupunkiseudulla.

BOSCH-esite

Toshiban Estía-ilma-vesilämpöpumpun esittely

Estía-ilma-vesilämpöpumppujärjestelmällä luokkansa paras COP

Estía-ilma-vesilämpöpumppujärjestelmällä on luokkansa paras lämpösuhteen suorituskerroin (COP), joten se tuottaa enemmän lämpöenergiaa pienemmällä virrankulutuksella. Estía käyttää korkealaatuisia komponentteja ja materiaaleja, jotka vaikuttavat kokonaissäästöihin ja virrankulutukseen. Toshiban kehittyneen invertterikompressorin avulla Estía-ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä tuottaa lämpöä vain tarvittavan määrän. Näin sähköä kuluu vain pienin tarvittava määrä. 


Myös kuuman veden lämpötila on optimoitu Toshiban kehittyneen ohjausjärjestelmän avulla, riippuen ulkoilman lämpötilasta. Jos ulkona on lämpimämpää, ilma-vesijärjestelmät tuottavat vähemmän kuumaa vettä, koska sisäilmaa ei tarvitse lämmittää niin paljon. Sama hallintalogiikka ennakoi kasvavan lämmön tarpeen. Tämä kokonaislämpötilan hallinta tarjoaa parhaan mahdollisen mukavuuden. Kaikella tällä säästämisellä on myös positiivinen vaikutus henkilökohtaiseen sähkölaskuusi ja koko yhteisöön, koska se vähentää ilmakehän CO2-päästöjä.

Ota yhteyttä ja tilaa

Öljylämmityksen vaihto maalämpöpumppuun tai
ilma-vesilämpöpumppuun kannattaa nyt!

Osana koronakriisin elvytysohjelmaa on lisätalousarviossa 26.6.
hyväksytty valtionavustus, jota myönnetään öljylämmitysjärjestelmän
poistamiseksi ja vaihtamiseksi ekologisempaan lämmitysjärjestelmään.

Öljylämmityksestä luopumalla saa kiinteän avustussumman 2500 tai 4000 euroa. Summa riippuu siitä, mihin lämmitysmuotoon siirrytään. Tukea saa seuraavasti:

  • Maalämpöön tuki on 4000 euroa
  • Ilma-vesilämpöpumppuun tuki on 4000 euroa
  • Kaukolämpöön siirryttäessä tuki on 4000 euroa
  • Muihin avustukseen hyväksyttyihin lämmitysmuotoihin siirryttäessä tuki on 2500 euroa
Lisää tietoa löytyy myös Bosch-kotisivulta