Maalämpöpumppu – varmatoimiset ratkaisut Liedossa, Turussa ja Espoossa

Yhteystiedot

Liedon Tarvasjoelta ponnistava TJJ-Tekniikka Oy myy ja asentaa maalämpöpumput Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa sekä Uudellamaalla. Maalämpöpumppujen tyypillisiä asennuskohteita ovat suuret omakotitalot tai muut suuret kiinteistöt, joissa on vesikiertoinen lämmitys ja jotka saavat parhaan hyödyn maalämpöpumpuista. 


Tänä päivänä maalämpöpumpuista saadaan jo noin neljän kertoimella energiaa, joka ei hyydy kovillakaan pakkasilla, jos maalämpöpumpulta lähtevä keruupiiri on mitoitettu oikein. Siten oikein valitulla ja asennetulla maalämpöpumpulla asiakas tekee rahaa ja säästää luontoa. Maalämpöpumpun valinnassa on syytä käyttää maalämpöpumpputehtaan laskentaohjelmaa, joka kertoo, kuinka suurta maalämpöpumppua suosittelemme asiakkaalle. Jos lämmittää liian suurella maalämpöpumpulla, pienet käyntijaksot pienentävät maalämpöpumppujen käyttöikää. 


Maalämpöpumpuistamme kiinnostuneille asiakkaillemme kerromme myös energia-avustuksesta ja kotitalousvähennyksestä, jotka pienentävät laitteen todellista hankintahintaa. Samalla kannattaa harkita maalämpöpumppuihimme saatavaa rahoitusta.

Lue lisää Bosch-maalämpöpumpuista

Maalämpöpumpun toimintaperiaate

Maalämpöpumput ottavat energiaa joko maasta tai vedestä. Myös jäähdytyksen voi liittää maalämpöpumppuihin, jolloin keruupiirin neste kierrätetään rakennuksen sisällä olevan puhaltimen kautta takaisin maalämpöpumppuun. 


Asennamme itse kaikki toimittamamme maalämpöpumput, sillä hyvät hyötysuhteet tehdään pannuhuoneessa. Hyvästäkin maalämpöpumpusta saa huonon putkittamalla laitteen väärin.

Ota yhteyttä ja tilaa

Valintakriteerit

Maalämpöpumppujen kovin kilpailija on myös TJJ-Tekniikassa myytävä ilma-vesilämpöpumppu, jonka suosio kasvaa koko ajan. Myös myymiemme maalämpöpumppujen kilpailu on kovaa ja uusia malleja tulee koko ajan, mikä vaatii maalämpöpumppujemme asentajilta jatkuvaa koulutusta. Maalämpöpumpun tärkeä valintakriteeri on myös sen tuottama ääni, sillä maalämpöpumpuissa oleva kompressorin ääni ei saa kantautua asuintiloihin. Täten hyvin eristetyt maalämpöpumput takaavat asiakkaiden tyytyväisyyden.

Asennus- ja huoltopalvelut samalta tarjoajalta

Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Meiltä saat kaikki maalämpöpumpun asennukseen liittyvät palvelut, säädöt ja käyttöopastuksen samalla kertaa. Teemme myöhemmin myös mahdolliset maalämpöpumppuusi liittyvät huoltotoimenpiteet. Maalämpöpumppujen asennusta ja huoltoa Liedossa, Turussa ja pääkaupunkiseudulla – TJJ-tekniikalta!

Ota yhteyttä ja tilaa